У Вінницькій лікарні №1 оновлюють харчоблок

У Вінницькій міській клінічній лікарні №1 триває ремонт харчоблоку. У приміщенні кухні замінили покрівлю, вікна і двері, утеплили стіни та зробили гідроізоляцію фундаменту. Також підключили нову лінію водопостачання, змонтували внутрішні мережі і систему опалення. Робітники облицьовують плиткою підлогу та стіни. 

 Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів Вінницький міський голова Сергій Моргунов.  

Вінницька міська клінічна лікарня №1 з початку пандемії була визначена базовою для лікування хворих на COVID-19. Для модернізації матеріально-технічної бази закладу та виплат муніципальних доплат медичним працівникам впродовж 2020-2021 рр. додатково спрямували з міського бюджету 109 млн грн.  

Очільник міста наголосив, що потрібно далі працювати і над забезпеченням комфортних умов перебування пацієнтів, які лікуються на стаціонарі. Щоб покращити процес приготування лікарняних обідів, проводять реконструкцію харчоблоку.  

«Харчоблок застарів як технічно, так і морально. Оновлюємо його повністю: і приміщення, і обладнання. Суттєво поліпшаться умови роботи персоналу. Збільшаться і потужності харчоблоку. Після реконструкції тут готуватимуть до 600 порцій на день. Обслуговувати зможуть не тільки першу лікарню, а і кардіоцентр», - повідомив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Сергій Моргунов.  

Будівельні роботи планують завершити до кінця року. 



Переглядів: 2725
Поширень: 1

Останні новини