На Вінниччині фермер майже на добу закрив в сушарці для фруктів свого робітника 

На Вінниччині фермер майже добу утримував свого 43-річного працівника у металевій сушарці для фруктів. Зі слів постраждалого, таким чином підприємець вирішив покарати його за те, що він неналежно відремонтував трактора. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Зазначається, що інцидент стався у с. Вербівка Погребищенської територіальної громади. Потерпілий майже добу без їжі та води у спеку просидів у металевій сушарці для фруктів, яка знаходилась всередині зерносховища, зовні засипана зерном. 

Прохання чоловіка про допомогу, яке лунало з зачиненого зерносховища, почула місцева жителька і повідомила в поліцію. 

“Позбавлений волі чоловік міг там лише сидіти, через те, що приміщення було заповнене металевими полицями для сушіння фруктів. Він знемагав від спеки, без води та їжі у виснажливих умовах. Потерпілий пояснив поліції, що його незаконно позбавив волі фермер, в якого він неофіційно працював різноробочим. 

Підприємець у такий спосіб вирішив покарати робітника, який не належно, на його думку, відремонтував трактор. Жодних коштів за виконання різного роду робіт на фермерському господарстві він не отримав”, – йдеться в повідомленні. 

Дії 58-річного підприємця кваліфіковані, як незаконне позбавлення волі людини, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань (ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України). Йому була оголошена підозра. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі. Наразі слідство готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. 


Переглядів: 2580
Поширень: 2

Останні новини