Соціальним працівникам у Вінниці закупили велосипеди

Соціальні працівники Територіального центру отримали шість велосипедів  із бюджету громади. Завдяки цьому вони матимуть змогу швидше добиратися до своїх підопічних, якими є люди похилого віку та люди з інвалідністю.  

На сайті Вінницької міської ради повідомляють, що у працівників Територіального центру соціального обслуговування, 87 підопічних. Йдеться про приєднані до Вінниці території. Зокрема – Малі Крушлинці, Великі Крушлинці, Вінницькі Хутори, Гавришівка, Стадниця, Писарівка, Десна та Щітки.  

Соціальні працівники змушені долати десятки кілометрів від одного підопічного до іншого, адже надають послуги за місцем проживання. Тому вирішили, що двоколісний транспорт, дозволить економити час на дорогу. 

«Тепер, коли у соціальних робітників є велосипеди, вони будуть більш мобільні, а свій робочий час використовуватимуть ефективніше. Працівникам не доведеться нести в руках необхідні товари для підопічних.  Сподіваємось, що велосипеди допоможуть дещо покращити якість послуг: адже соцпрацівники зможуть швидше добиратися до людей, та і доставка ліків, продуктів,  промислових товарів для підопічних тепер відбуватиметься набагато швидше», - каже директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.  

 
 



Переглядів: 2300
Поширень: 0

Останні новини