Вінницькі поліцейські підтримають школярів перед навчальним роком 

Поліцейські ювенальної превенції Вінниччини ініціювали благодійний проєкт «Підготуємось до школи разом», який триватиме з 25 по 30 серпня. Мета акції – підтримати школярів з інтернатних закладів, будинків сімейного типу та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах. 

Як повідомляють на сайті Національної поліції Вінницької області, в рамках акції поліцейські обладнають спеціальний контейнер, де вінничани зможуть залишити певну допомогу для дітей з інтернатів чи малозабезпечених сімей: шкільні набори, книжки, канцелярське приладдя тощо. 

Контейнер для благодійної допомоги розташовуватиметься на наступних локаціях: 

25.08 – площа Європейська (біля Вежі);  26-27.08 – «Набережний квартал» (біля магазину «Основа»);  28-30.08 – село Агрономічне, вул. Мічуріна, 12. 

Акція стартувала 25 серпня об 11:00 на площі Європейській. 

Як розповів Vежі інспектор відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області Вадим Кобзар, на кожній з локацій контейнер для допомоги школярам розташовуватиметься орієнтовно до 22-ї години. Встановлюватимуть контейнери близько 9-ї ранку. 

В поліції зазначають, що всі зібрані речі, шкільні набори, книжки, канцелярське приладдя, яке стане у нагоді школярам, організатори акції передадуть вихованцям сиротинців та дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей. 


Переглядів: 1879
Поширень: 0

Останні новини