Перший міжнародний форум соціального підприємництва відбудеться у Вінниці

Міжнародний форум соціального підприємництва відбудеться в Донецькому національному університеті ім. В. Стуса третього вересня. Організаторами форуму є Вінницька міська рада та ДонНУ в партнерстві з проєктним офісом соціальним змін Future Development Agency.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Перший такого роду захід проводиться у Вінниці з метою активізації екосистеми розвитку соціального підприємництва; обміну досвідом щодо найкращих практик муніципальної підтримки малого та середнього бізнесу; налагодження партнерських відносин; формування культури соціального бізнесу; пошуку інноваційних бізнес-ідей задля вирішення наявних соціальних викликів у територіальних громадах і працевлаштування соціально-вразливих груп населення.


Подія зацікавить мешканців Вінницької територіальної громади, соціальних та діючих підприємців, викладачів ВНЗ, представників організацій громадянського суспільства, працівників органів місцевого самоврядування та соціального сектору, експертів та практиків.

«Ми першими в Україні розробили унікальну «Програму розвитку соціального підприємництва» спільно з канадським проєктом ПРОМІС. І сьогодні Вінниця може ділитися власними успішними напрацюваннями у цій сфері. Наша мета – підтримати соціально орієнтований бізнес та створити можливості для вінничан, яким важливо інтегруватися в суспільство через підприємництво. Запрошуємо до Вінниці на Міжнародний форум соціального підприємництва, щоб разом творити якісні зміни», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Захід відбудеться з дотриманням карантинних вимог.



Переглядів: 2384
Поширень: 0

Останні новини