Який корм краще обрати для дорослого домашнього кота

Раціон домашнього улюбленця не просто впливає на розвиток організму, а й забезпечує кота необхідною енергією, щоб він міг активно гратися та досліджувати цей світ із насолодою.

Корм Felix відрізняється наявністю низки інгредієнтів, які слугують джерелом поживних речовин та корисних мікроелементів. Ваш улюбленець буде не тільки апетитно поглинати соковиті шматочки м’яса із соусом, але й відрізнятися красивим зовнішнім виглядом та хорошим самопочуттям.

Особливості корму для котів Felix

Їжа для кота має відповідати потребам організму тварини. Необхідні інгредієнти для імунітету та розвитку м’язів і кісток сприятимуть активному життю. Саме тому спеціалісти компанії Purina поставили собі за мету виявити найбільш корисні інгредієнти для чотирилапих друзів. Результатом їхніх досліджень стала поява на ринку корму Felix.

Фелікс для дорослих котів ‒ це повнораціонний консервований корм, який відрізняється від інших продуктів низкою переваг. Насамперед це:

●        натуральні інгредієнти в складі, що забезпечують смак та користь харчування;

●        комплекси мікроелементів, які сприяють правильному розвитку організму;

●        зручна упаковка, її можна зберігати в будь-якому місці, вона абсолютно герметична, що дає змогу зберегти якості продукту аж до самої трапези;

●        на відміну від сухого корму, котячі консерви Фелікс насичують організм тварини додатковою вологою;

●        соковиті м’ясні шматочки политі апетитним соусом чи змішані із желе, що полегшує роботу шлунково-кишкового тракту під час травлення їжі.

Якщо детальніше звернути увагу на склад корму, то можна виявити такі інгредієнти:

●        м’ясо та субпродукти

●        тваринний та рослинний білок;

●        риба та продукти переробки риби;

●        комплекс вітамінів та мінералів.

Асортимент кормів Felix

Завдяки широкому різноманіттю смаків Felix, кожен господар спроможний підібрати саме той корм, який буде особливо до смаку його улюбленцю. Наразі ви можете купити Felix для дорослого кота із такими видами м’яса та риби:

●        курка;

●        індичка;

●        яловичина;

●        качка;

●        кролик;

●        ягня;

●        форель;

●        лосось;

●        тріска;

●        сайда.

На вибір запропоновані корми в густому желе або соусі.

Корм для домашнього кота Felix ‒ це чудова основа для раціону. Ви можете комбінувати вологий та сухий корм від Purina, щоб урізноманітнити поживні речовини, які дає змогу тварині розвиватися. І не важливо, полюбляє ваш кіт корм зі смаком курятини чи лосося.


Переглядів: 1993
Поширень: 0

Останні новини