Як вибрати дитячий Смарт-годинник в онлайн-магазині

Обрати дитячий Смарт-годинник офлайн легко. Гаджет можна помацати, приміряти та навіть провести маленький «тест-драйв» його функцій. У онлайн-магазині повний огляд неможливий. Втім, оцінити дизайн та ергономіку все-таки реально. Зробити це дозволяють фото з різних ракурсів.

Звичайно, зовнішній вигляд — далеко не найважливіший критерій вибору. В пріоритеті — наявність корисних функцій та зручність використання.

Онлайн-магазин https://wo.ua/ пропонує увазі клієнтів широкий асортимент зручних і функціональних розумних годинників для дітлахів. На сайті є система фільтрів, яка допомагає «влучити в яблучко» і знайти найкращу модель. Обирати слід з урахуванням п’яти значущих параметрів.

Виробник

Щоб не прогадати, доцільно заздалегідь ознайомитися з «біографією» популярних брендів дитячих Смарт-гаджетів. Важливо дізнатися, які виробники зараз у топі, а які — пасуть задніх.

За найсвіжішими даними, лідерські позиції на ринку розумних годинників для дітей утримують марки:

ELARI, Amigo, Smart Baby Watch.

Замовити дитячий Смарт-годинник Elari можна за посиланням https://wo.ua/detskie-smart-chasy/brend-is-elari/.

Захист від вологи

Діти люблять бавитися у воді. Наприклад, вони часто запускають кораблики в калюжах, стріляють із водяних пістолетів. До того ж, від дощу не застрахований жоден школяр. Варто зважати на цей факт, обираючи дитячий інтелектуальний наручний годинник. Добре, якщо він буде захищеним від потрапляння вологи всередину корпусу.

Від класу захисту залежить витривалість годинника. Наприклад, модель з IP54 захищена від бризок рідини, а з IP67 може витримати навіть короткотривале занурення у воду.

Різновид

Усі дитячі годинники ділять на 3 групи:

для дівчаток, для хлопчиків, унісекс.

Останні найуніверсальніші. У них нейтральний дизайн, тому немає чіткого гендерного призначення.

Особливості дизайну

Навряд чи дитина захоче носити некрасивий Смарт-годинник. Невдалий дизайн не компенсують навіть найкорисніші і найцікавіші функції.

Щоб чадо оцінило подарований гаджет, варто звернути увагу на такі особливості, як:

форма-корпусу, колір, розмір, тип ремінця.

Якщо є можливість, можна показати сину чи доньці фото декількох моделей годинників і попросити обрати найкрасивішу.

Доступні функції

Для дитини важливі лише дві функції: зв’язок з батьками та ігри. У дорослих вимоги більш конкретні. Для їхнього цілковитого спокою аксесуар має підтримувати:

віддалений доступ до камери, режим «На заняттях», функцію SOS, заборону незнайомих номерів, аудіомоніторинг, карти та навігацію.

Розумні годинники захищають дитину від деяких ризиків (таких, як спілкування з незнайомцями або самостійні прогулянки у незнайомих місцях), тому до їхнього вибору потрібно підходити максимально відповідально.

Для повноти картини в інтернет-магазині можна почитати відгуки. У них батьки, які вже купували дитячі Смарт-годинники, розповідають про досвід використання.


Переглядів: 2831
Поширень: 0

Останні новини