На Вінницький дитячий тиждень моди з’їдуться дизайнери з багатьох міст України

26 жовтня у Вінниці, в закладі «Люди Fusion Place», вперше відбудеться грандіозний модний захід для дітей – Vinnitsa Fashion Week Kids! Ще весною на прес-конференції VinFashionWeek було оголошено про проведення цього свята моди для дітей, на яке з’їдуться дизайнери, що творять для тінейджерів з усієї України. Організатором дитячого модного дійства у новому форматі стали вінницька дизайнерка Катерина Подрєзова і чимала команда тих, хто має безпосереднє відношення до дитячої сфери у нашому місті.

Близько десяти провідних дизайнерів з Києва, Вінниці, Одеської області і навіть з Білорусі, що створюють моду для дітей, покажуть свої найактуальніші колекції сезону осінь-зима 2018-2019 у Вінниці! Тематикою цього дня стане магія осіннього лісу, саме в такій стилістиці буде оформлено модний простір.

Масштабний захід вже має своїх партнерів. Це «Люди Fusion Place» – красиве і функціональне місце для відпочинку, lounge-кафе, що є острівцем спокою, смачної їжі і напоїв, у морі розваг ТЦ «Мегамолл». А також Ювелірний дім «Kimberli», який вже більше 10 років спеціалізується на виробництві прикрас з дорогоцінними каменями, кожна прикраса якого унікальна і неповторна. Організаторами оголошено, що Ювелірний дім «Kimberli» серед всіх гостей Vinnitsa Fashion Week Kids проведе розіграш золотої ювелірної прикраси.

Ну а розповідати про дитяче свято моди будуть самі ж маленькі модники, адже генеральним медіа-партнером VFW Kids стане Медіа-школа під керівництвом Юлії Андріянової, знаного професіонала і педагога. Самі діти цікаво висвітлюватимуть дитячу подію: проводитимуть прес-конференції, робитимуть інтерв’ю з українськими дизайнерами, відеорепортажі та трансляції з тижня дитячої моди.

Завітайте 26 жовтня о 14.00 до «Люди Fusion Place» щоб ознайомитись з останніми тенденціями дитячої моди! Vinnitsa Fashion Week Kids також запрошує до співпраці всіх, кому цікавий дитячий стильний захід нового формату! За детальнішою інформацією та щоб забронювати запрошення на яскраві покази телефонуйте за номером +380 (98) 791 50 25.


Теги: мода

Переглядів: 2427
Поширень: 1

Останні новини