«Я сам в шоці» й інші деталі благодійного футбольного матчу (ФОТО)

Увечері понеділка на Центральному стадіоні міста пройшов благодійний футбольний поєдинок. Там зустрілись вінницька «Нива» та збірна українських коміків «ЄдрітМадріт».

Матч пройшов не тільки цікаво, а й дуже весело та смішно. Атмосферу підігрівав Олександр Теренчук і звісно ж самі учасники матчу.

Коміки забивали все, що могли. Після першого забитого м’яча тренер команди «ЄдрітМадрід» В’ячеслав Узелков сказав: «я сам в шоці», що свідчило про те, що такого від коміків ніхто не чекав.

«Класна гра, ми забиваємо і це не може не радувати, бо ми вперше вийшли на поле з ТРАВОЮ, вдягнули взуття з шипами й вперше вдарили по справжньому м’ячу. Нам дуже подобається, ми кайфуємо.»- сказав капітан команди гостей Ігор Ласточкін

Основний час закінчився з рахунком 3:3, то ж переможець визначався у серії післяматчевих пенальті. Там сильнішими виявились коміки- 9:8

«Гра подарувала нам чудові емоції. Ми дуже вдячні команді «ЄдрітМадрід» за те, що погодились на цей благодійний матч. Зібрані сьогодні кошти ми обов’язково передамо у дитячий будинок» - сказав граючий президент «Ниви» Артур Загорулько.

Після закінчення матчу також визначили левів матчу обох команд. У «Ниві» ним став Чухно Віталій, а у збірній коміків Демченко Павло.



Переглядів: 3521
Поширень: 1

Останні новини