Міжнародний день студентського спорту пройшов у Вінниці

У Вінницькому державному педагогічному університеті імені М. Коцюбинського пройшов Міжнародний день студентського спорту.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

Хлопці та дівчата влаштували показові виступи із різних видів спорту. А організатори заходу  нагородили переможців і призерів загальнокомандних першостей зимової та літньої Універсіад сезону 2020-2021 рр. Відзначення цього свята відбувається одночасно в усіх регіонах України.

Також на зібранні були присутні: заступник Міністра молоді і спорту України Віталій Лавров, заступник міністра освіти і науки України Артур Селецький, президент «Українська федерація учнівського спорту» Роман Греба, голова ВГО «Спортивна студентська спілка України», ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгеній Імас, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко та президент Європейської спортивної студентської асоціації Адам Рочек.

Відвідали захід директори коледжів і ректори закладів вищої освіти  з усієї України.

«Під час Міжнародного дня студентського спорту, ми дали старт нашим змаганням у 2021-2022 навчальному році. Це заходи, які ми проводимо серед студентів»

 - зазначив голова комітету фізичного виховання і спорту МОН Вадим Стеценко.



Переглядів: 2813
Поширень: 0

Останні новини