На Jazzfest-2021 пускатимуть тільки вакцинованих, або з ПЛР-тестом

Через запровадження жовтої зони у Вінниці XXV Міжнародний джазовий фестиваль Vinnytsia Jazzfest-2021 не скасовуватимуть, але карантинні корективи все ж внесуть. На концерти допускатимуть лише вакцинованих глядачів або з негативним ПЛР-тестом.  

Про це повідомляють у повідомленні оргкомітету фестивалю на сторінці Vinnytsia Jazzfest-2021 у Фейсбуці, передає Укрінформ.  

«Команда Vinnytsia Jazzfest та артистичний склад фестивалю - 82% вакцинованих (однією чи двома дозами), що дозволяє нам не застосовувати обмеження під час заходів за умови перевірки документів у всіх глядачів фестивалю. Тому ми прийняли рішення не скасовувати вистави й концерти та не застосовувати обмеження місць. Але, щоб наші зусилля не були марними, просимо заздалегідь приготувати й пред’явити при вході будь-який з наступних документів: зелений сертифікат про повну вакцинацію, жовтий про введення однієї дози вакцини, міжнародний сертифікат, результат ПЛР-тесту на COVID-19, зроблений не раніше 72 годин до заходу, а також результат експрес-тесту на COVID-19, зроблений у день фесту, або довідку про наявність антитіл до COVID-19»

- йдеться у повідомленні.  

Зазначається також, що «перепусткою» на заходи фестивалю ще й слугуватимуть довідка 063, яка видається сімейним лікарем, і довідка про одужання від коронавірусу. Окрім цього, при вході проводитимуть температурний скринінг.  

Тим, хто проти вакцинації або ПЛР-тестів, обіцяють повернути кошти. Тим, хто не встиг отримати зазначені документи, але хоче потрапити на фестиваль, пропонують заповнити заяву-зобов'язання встановленого зразка про причини відсутності COVID-сертифікатів чи довідок, придбати респіраторну маску класу FFP3 і не знімати її протягом всього заходу.  


Теги: Культура

Переглядів: 2381
Поширень: 0

Останні новини