Школа №13 утеплена на 90%. Роботи тривають

У Вінниці триває комплексна термомодернізація школи №13, що  на вулиці Максима Шимка. Там уже виконано 90% робіт з утеплення фасадів будівлі. До кінця цього року заклад стане комфортнішим та сучаснішим, про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив міський голова Сергій Моргунов. 

Роботи у закладі розпочалися наприкінці 2019 року. Там уже замінили дах та утеплили його, замість старих вікон встановили енергозберігаючі, утеплили цоколь будівлі, проклали мережі зовнішнього освітлення фасаду, завершили термомодернізацію майстерні школи. 

«З боку вулиці М. Шимка школу підсвітять – буде красиво і функціонально. А ще зроблять пандуси та оновлять асфальтне покриття. Разом із цією школою матимемо у місті  вже 15 утеплених закладів середньої освіти. І це робота останніх семи років. Комплексна термореновація дозволяє заощадити на теплі.  Ми взяли високі темпи з модернізації шкіл та садочків. Але чимало з них ще потребує уваги - як у місті, так і у приєднаних громадах. Розвиток дітей – це пріоритет муніципальних інвестицій, тому програму енергоефективності закладів освіти будемо продовжувати»

- повідомив міський голова Сергій Моргунов. 

Приміщення школи №13 почали будувати ще в 1934 році. Окрім того будівля була однією з найбільш енергозатратних серед закладів освіти, тому питання її реконструкції було одним з першочергових. Проводяться роботи коштом бюджету територіальної громади. 


Теги: школа №13

Переглядів: 3305
Поширень: 0

Останні новини