Всесвітній День бібліотек відзначили у нещодавно відремонтованій бібліотеці №16

Сьогодні, 30 вересня, привітали людей, що працюють у бібліотечній сфері.

Кращих у своїй галузі відзначили Почесними грамотами Вінницької міської ради та грошовими преміями. Крім того, колективу бібліотеки № 7 подарували фотоапарат, а для філії №14 придбали м'які меблі. Захід відбувся у бібліотеці №16, у якій в минулому році зробили капітальний ремонт, а в цьому році завершили благоустрій.

Про це повідомила Вінницька міська рада.

«Вітаю з Всесвітнім днем бібліотек всіх, хто працює у цій сфері, – каже Сергій Чорнолуцький. – Сьогодні ми відзначаємо це свято у бібліотеці №16, я думаю, що багато людей пам'ятають у якому стані була ця будівля і я дуже радий бачити, як її відремонтували, які умови тут створені для відвідувачів. З міського бюджету на капітальний ремонт цього будинку було виділено більше 3 мільйонів гривень Міська рада, депутати міської ради докладають чимало зусиль для того, щоб створити якомога більше осередків культури не лише у центрі міста, а й у віддалених районах»

- привітав бібліотекарів виконуючий обов'язки керуючого справами виконкому міської ради Сергій Чорнолуцький.

Бібліотека №16 – це заклад активного культурного відпочинку мешканців Малих Хуторів. Там обслуговують більш ніж десять тисяч жителів мікрорайону. У бібліотеці проводяться різні заходи, діють гуртки та майстер-класи для дітей.



Переглядів: 3472
Поширень: 1

Останні новини