«VINNYTSIA JAZZFEST-2021» - продовжується. Як вінницький аеропорт зустрічав джазовий фестиваль

Вчора, другого жовтня, продовжувався XXV МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «VINNYTSIA JAZZFEST-2021». За рамками програми святковий концерт проходив в залі аеропорту “Вінниця”.


Святкування розпочалось о 18:00, охочих послухати круту джазову музику зібралось повна зала.
Першими на сцену вийшли Перший всеукраїнський молодіжний сесійний джазовий бенд з проєктом «ТЕЛЕПОРТАЦІЯ» під керівництвом Євгена Попеля. Це унікальний бенд, до складу якого увійшли найкращі молоді джазові музиканти з усіх регіонів України. Бенд було створено у рамках проєкту «Джазова Не Школа», що влітку стартував за підтримки Українського культурного фонду, об’єднавши всесвітньовідомих зірок-менторів і молодих талановитих українських джазменів.
Допомагали підіймати святкову атмосферу солісти Рей Браун-мол. (США), Оксана Славна (Вінниця), Поліанна Рижак (Хмельницький).
Також мов грати на саксофоні Роберт Анчиполовський (Ізраїль), але через карантин, він не зумів приїхати.

По завершенню виступі, виконавців привітав керівник проєкту Павло Третьяков та кожного учасник нагородив грамотою.

“Я дуже хвилювався за цей проєкт, оскільки карантин. Але я бачу сьогоднішній результат, я вражений та задоволений”

- Павло Третьяков.


Поки підготовлювали сцену для наступних виконавців, кожен міг випити кави та чаю. Та о 20:00 на сцену знову вийшли музиканти. Другий концерт був поділений на два відділення.
У першому, для глядачів грали Тріо Олексія Петухова (Одеса, Україна). Проєкт «NORDIC ADVENTURE» Олексій Петухов – рояль, клавіші (Україна), Валерій Буримченко – бас (Україна), Олексій Чубко – ударні (Україна).


У другому відділенні Лаура Марті і JAZZ in KYIV Band, Олексій Коган – бас-гітара (Україна), Артем Менделенко – саксофони (Україна), Михайло Менделенко – гітари (Україна), Володимир Камінський – клавіші (Україна), Валерій Волков – барабани (Україна).


Та на завершення для присутніх у залі виступали гості фестивалю O.N.E. Quintet feat Darek Rubinowski (Польща).

VINNYTSIA JAZZFEST-2021 реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду і Державного агентства розвитку туризму.


Теги: фестивалі

Переглядів: 3161
Поширень: 0

Останні новини