Вінницька “Нива” втратила очки в Чернігові

Вінницька футбольна команда продовжує втрачати залікові пункти. У крайньому одинадцятому турі футболісти розійшлись нульовою нічиєю.

Про це повідомляє пресслужба “Ниви”.

Відкрити рахунок на початку матчу могли господарі, на 3-ій хвилині Порохня пробивав по центру метрів з 15-и, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Потім «Нива» відповіла небезпечним випадом Козьбана, але удар Дмитра прийшовся в руки воротарю суперників.

На 30-й хвилині справжню майстерність продемонстрував Шкарбан. Тоді Мироненко потужним пострілом з кута карного майданчику направляв м’яч під поперечину – воротар «Ниви» у чудовому стрибку потягнув цей удар. 

У другому таймі небезпечних моментів було менше. Помітною у матчі була арбітриня. Вона продемонструвала 10 жовтих карток. Хоча у більшості випадків гравці дійсно їх заслужили.

“Результат матчу із ФК «Чернігів» є достатньо справедливим. Обидві команди хотіли виграти й мали гольові моменти.”

- сказав головний тренер Ниви Володимир Циткін.

Слід відзначити, що у кінці зустрічі поспішали в атаку як господарі, так і гості. З цього можемо зробити висновки, що нічия нікого не влаштувала.

“Ми їхали за перемогою і, особисто мене, засмутив нічийний результат! У нас було достатньо моментів, аби забрати три очки.  Будемо аналізувати й виправляти наші помилки!”

- сказав Едуард Сербул.

Наступну гру вінничани зіграють з чернівецькою “Буковиною”. Матч відбудеться шостого жовтня на Центральному міському стадіоні і розпочнеться о 14:00. 



Переглядів: 2806
Поширень: 0

Останні новини