Відпочинок у Єгипті

Гігантські піраміди, знамениті міста і пляжі - це відпочинок у Єгипті. 

Елітне місце для відпочинку 

У гонці за титул Єгипет є одним з кращих місць для відпочинку в світі. Щорічно сюди стікаються понад 12 мільйонів туристів. У цієї країни була перевага. Вона тренувалась протягом багатьох століть поспіль. Стародавні греки і римляни почали відпочивати тут ще у 4 столітті до нашої ери. Відпочити у Єгипті ви можите разом з https://anex-tour.com.ua/ukr/krainy/yehypet/.

Сонце, море і пісок 

Сьогодні туристи діляться на два табори:

сонце і пляжі, історична спадщина.

В одному з цих таборів знаходяться відвідувачі, які приїжджають сюди заради погоди і пляжів. Хургада і Шарм-ель-Шейх занурені в чисті води Червоного моря - ідеальний варіант. Вас чекають білі пляжі, що тягнуться, вздовж усього узбережжя, одні з кращих в світі місць для підводного плавання з аквалангом і всіх інших водних видів спорту, які тільки можна придумати. 

Розваги після настання темряви 

Відпочинок в Єгипті, втім, стосується не тільки денних розваг. Коктейль-бари, караоке-клуби та нічні клуби з гучними басами - все це допомагає розважитися, коли сонце сідає, незалежно від того, в яку частину Єгипту ви відправляєтеся. У Шарм-ель-Шейху є місця, де можна побувати на стриптизі, музичні концерти та пінні вечірки - лише деякі з головних подій тут. Тим часом на Морському бульварі Хургади можна знайти все, від традиційних шоу з танцем живота до сімейних барів на березі моря.  Візьміть з собою підводну камеру на час відпустки в Хургаді. Адже тут є змога помилуватися одними з найяскравіших коралових рифів у світі. А між зануреннями ви матимете змогу розслабитися на пляжах з білим піском або провести час біля басейну.

Жвавий мегаполіс 

Хургада - друге за величиною місто на Червоному морі і, завдяки своїм всесвітньо відомим кораловим рифам, одне із найжвавіших місць відпочинку в Єгипті. Сотні готелів та ресторанів розкидані уздовж його звивистої берегової лінії. На півночі знаходиться історичне старе місто, на півдні - нове, дорога, по бокам якої ростуть пальми, а посередині - Сакалле, шалений і швидкий центр міста що розвивається. 

Пляжі 

Десятки приватних пляжів готелів утворюють намисто вздовж мальовничої берегової лінії. Всі вони мають м'який білий пісок, який плавно спускається в бірюзове море, тому діти в нарукавних можуть безпечно гратись біля води. А недалеко від узбережжя знаходяться коралові сади, рифи і затонулі кораблі часів Другої світової війни, де яскраві косяки риб розділяються і змінюються, коли ви підпливаєте до них. У Хургаді є багато професійних дайвінг-центрів, які можуть доставити вас до рифів. При такій великій конкуренції стандарти також високі. Є висока ймовірність, що ви отримаєте задоволення від подорожі, яку організує для вас турагентство АНЕКС Тур. 


Переглядів: 2392
Поширень: 0

Останні новини