Вінничани можуть підтримати рідне місто у конкурсі

Вінниця має шанс отримати нагороду Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards. На конкурс наше місто представило проєкт по створенню мережі Офісів взаємодії для інститутів громадянського суспільства на основі досвіду HUB «Місто змістів». 

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Проголосувати за Вінницю можуть всі охочі до 22 жовтня за посиланням https://www.opengovpartnership.org/open-government-awards/ogp-local-innovation-awards-europe-region/.

Нагадаємо, що раніше Вінниця всьоме стала найкомфортнішим містом за сьомим муніципальним опитуванням IRI. Так, вінничани задоволені місцевою владою більше ніж на 78%, а 74% містян вважає, що справи у місті йдуть в правильному напрямку.

Партнерство «Відкритий Уряд», до якого Вінниця долучилась у 2020 році, відзначає свій 10-річний ювілей. З цієї нагоди Партнерство вирішило відзначити наполегливу роботу реформаторів відкритого врядування у всьому світі, щоб об’єднати владу та громадське суспільство для спільного покращення прозорості, підзвітності, громадської участі та відкритості.

У проєкті йдеться про створення громадських просторів на приєднаних територіях, де мешканці зможуть дізнатися про відкриті урядові інструменти, активніше їх застосовувати, впливати на прийняття місцевих рішень,  подавати пропозиції щодо розвитку міста. 

Для голосування потрібно вибрати проєкт «Vinnytsia, Ukraine | Liason Offices for Citizen Participation». Голосування триває до 22 жовтня 2021 р.



Переглядів: 2522
Поширень: 0

Останні новини