Красуня з Вінницької області отримала титул “Міс Україна 2021”

Вчора, 21 жовтня, пройшов головний конкурс краси “Міс Україна 2021”. Найкрасивішою українкою визнали Олександру Яремчук - жительку Вінницької області.

Про це повідомило видання showbiz.24.

Конкурс "Міс Україна" проводиться з 1991 року. Цього року перемогла дівчина з Калинівки, що у Вінницькій області.

Фінал конкурсу пройшов у Палаці "Україна". Зірковими гостями, що виступали на сцені, стали Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, гурти Go_A, KAZKA, Kadnay та багато інших.

Переможниця отримала дорогоцінну корону вартістю 3 мільйони доларів. На головній прикрасі з білого золота з дорогоцінними каменями – 27 сапфірів та 1250 діамантів.

Далі Олександра Яремчук презентує Україну на міжнародному конкурсі краси Miss World в Пуерто-Ріко. Він пройде цього року у грудні.

До речі, цього року умови конкурсу змінилися та стали більш жорсткими. Учасниці повинні не мати татуювань, збільшених губ, імплантів, нарощеного волосся й не надавати ескорт-послуг. 

Трохи про переможницю:
22-річна Олександра Яремчук – родом з Вінницької області. У дитинстві Олександра мріяла про професію акторки та перукарки, але має вищу освіту за спеціальністю "Менеджмент бізнес організації" у Київському економічному університеті. Її хобі – психологія та спорт.



Переглядів: 3519
Поширень: 0

Останні новини