Обмінник криптовалют Coin24.com.ua - швидка купівля та продаж криптовалюти за готівку в Вінниці

Виникла криптовалюта майже 12 років тому, і за цей час досягла неймовірних вершин свого розвитку. Для світу фінансів її внесок є настільки вагомий, що вже досить складно буде назвати куточок землі, де ще не чули про таке поняття, як криптовалюта.

Історію виникнення криптовалют пов’язують з відсутністю анонімності при здійсненні платежів різних видів. Люди скаржились на досить повільне опрацювання їх запитів в банках та досить велику загрозу від шахраїв, адже рівень захищеності конфіденційної інформації був занадто низьким. Починаючи з 1990 року, почала використовуватись криптографія, для забезпечення захисту платежів. Фінансові аналітики виокремили такі головні особливості криптовалюти:

обмін на традиційні гроші, такі як гривня, долар, євро та інші; оплата товарів та послуг криптою; можливість інвестування в криптовалюту; розвиток власного бізнесу за допомогою криптовалюти; швидкість платежів, деякі обміни тривають всього декілька хвилин; прямі транзакції без посередників; мінімальний рівень загрози викрадення ваших криптовалют.

Фактичним роком народження для криптовалют вважають 2009 рік, так як саме в цьому році світ дізнався про Біткоін. Біткоін є найпершою та найпопулярнішою криптовалютою. З моменту свого випуску, ціна піднялась в десятки тисяч разів і не збирається зупинятись. Можливо, саме через це, він і займає передові позиції в списках серед інших криптовалют.

Другою за популярністю криптовалютою є Ефіріум. Дата появи припадає на 2013 рік, коли Віталій Бутерін опублікував статтю про Ефіріум в своєму журналі. Датою запуску криптовалюти вважають 2015 рік. Спочатку це були просто криптомонети, але згодом проєкт почав вдосконалюватися та надавати фінансові послуги користувачам мережі інтернет, бізнесменам та міжнародним компаніям.

Якщо Ви теж зацікавились криптовалютою і хочете здійснити обмін Монобанк на bitcoin, тоді сервіс Coin24.com.ua саме для Вас!

Coin24.com.ua – це обмінний сервіс на території України, починаючи з 2018 року. Сервіс дає можливість обміняти криптовалюту на долари, євро, рублі, гривні з використанням найпопулярніших платіжних систем. Чому саме Coin24.com.ua?

Сервіс працює в автоматичному режимі, тому обмін можна здійснити в зручний для Вас час, як у вихідні, так і в святкові дні. Принцип роботи обмінника – повага до клієнтів. Тут є вигідні пропозиції абсолютно для кожного. Отримання кешбеку від транзакцій – чим більша сума заявки, тим більший кешбек. Дворівнева реферальна програма, яка допоможе Вам не тільки швидко, якісно та надійно обміняти крипту, але й отримати пасивний заробіток від обмінів. Велика кількість монет доступні для обміну, наприклад, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Tether, Dogecoin, Litecoin, Tron, Dash, Waves та багато інших. Якщо ж не знайшли необхідну монету в списку сервісу, Ви можете її замовити через адміністрацію ресурсу, в тій кількості, яка необхідна Вам. У нас на сайті Ви можете ознайомитись з актуальними новинами та статтями з даної тематики. Разом з нами Ви будете в курсі всіх останніх подій у світі фінансів! Кредо нашої компанії – конфіденційність і безпека! Це можуть підтвердити наші постійні клієнти своїми позитивними відгуками на сайті Bestchange.ru.

Якщо Ви вже вирішили зробити btc обмін з сервісом Coin24.com.ua, тоді будемо раді бачити Вас серед тих, хто кожного разу обирає саме наш сервіс! Починайте обміни криптовалютою з найкращим обмінним сервісом на території України прямо зараз!


Переглядів: 2949
Поширень: 6

Останні новини