Гарна ТБ-програма є запорукою якісного відпочинку

У кожного глядача свої переваги щодо телевізійного контенту. Але здебільшого мають високу цінність програми, під час перегляду яких людина відволікається від проблем, що її турбують, і заряджається позитивними емоціями. Саме це запропоновано на каналі «2+2». Мовник підпорядкований медіахолдингу «1+1 Медіа». Його варто розцінювати як відгалуження загальноукраїнського каналу «1+1».

До уваги глядачів

Уперше мовник потрапив до ефіру у 2006 році, і тоді він мав назву «Кіно», яка відповідала контенту, що переважно транслювався. Згодом програми урізноманітнилися, почали виходити передачі й серіали власного виробництва. У 2010 році з’явилася назва «2+2».

Донині популярність цього медіапродукту підтримується на високому рівні. Наразі є можливість передивлятися канал 2+2 онлайн будь-де, причому у високій якості. Щоб робити це, достатньо оформити передоплату на авторитетній українській медіаплатформі.

Цікаві факти

В Україні ще в 1990-х роках існувала телевізійна компанія «Гравіс», яка мала популярність у глядачів. Саме її частота й була використана для перших ефірів «2+2». Кожний новий медійний продукт зацікавлює глядачів, отже, канал «Кіно» не був виключенням. Він доволі стрімко привернув увагу аудиторії, адже на ньому транслювалися популярні фільми й серіали. Серед останніх варто зазначити:

«Цілком таємно»; «Затока Доусона»; «Загублені»; «Та, що розмовляє з привидами»; «Мисливці за старовиною»; «Козирне місце»; «CSI: Місце злочину»; «Карпатський рейнджер»; «Бібліотекарі» та інші.

Попри різноманіття програм, телеканал залишається вірним концепції, з якої він починав свій шлях. На ньому щодня можна передивлятися повнометражні фільми. При цьому до вашої уваги запропоновані не лише стрічки, що виходили на широкі екрани впродовж останніх десятиріч і здобули великої популярності у всьому світові. Ви можете побачити класику 1970–1990-х років із видатними акторами в головних ролях. Щодо юних глядачів, то в них є можливість переглядати відомі мультфільми та анімаційні серіали.

Інші програми

На каналі «2+2» демонструють не лише фільми, але й передачі різноманітного напряму, зокрема:

    «Загублений світ». Передача для допитливих. Вона присвячена таємничим й небезпечним подіям, з якими доводилося стикатися людям. Це не лише природні катастрофи й містичні явища, але й резонансні злочини. Висвітлюються історичні події, робляться прогнози щодо майбутнього та інше. «Секретні матеріали». На відміну від попереднього прикладу ця програма присвячена більш приземленим подіям, які трапляються навколо нас через необачність деяких відповідальних осіб або через їхній злий намір, що спрямований проти людей. Авторами проекту є журналісти каналу «1+1», що проводять власні розслідування щодо резонансних випадків. «Гроші». Телепередача, що розбирає й висвітлює різноманітні схеми з фінансами, вчить українців не потрапляти до їхніх пасток. «ДжеДАІ. Воїни доріг». Програма присвячена автомобілям та їхнім власникам. В ефірі розкривається багато технічних секретів, які змусять працювати машину ефективніше. Розповідається про приголомшливі дорожні пригоди та про те, як запобігти їм. Приділяється увага законодавчій базі. «Спецкор». Програма, що стосується всіх сторін життя, у ній є місце як суспільним новинам, так і науковій інформації. Трансляції футбольних матчів Чемпіонату України та інших змагань.

За версією журналу MEDIASAT, у 2009 році «2+2» здобув нагороду в категорії «Кращий фільмовий телеканал». Через два роки мовник знову потрапляє на сторінку видання. У 2011 (за версією того ж MEDIASAT) «2+2» визнаний кращим регіональним телеканалом.


Переглядів: 2128
Поширень: 0

Останні новини