Відкриваємо дивовижну Танзанію

Ця африканська країна має величезний туристичний потенціал. До Танзанії приїздять мандрівники з усього світу, щоб зануритися в колорит місцевої культури, побувати на сафарі в одному з 15 національних парків, відпочити на мальовничих пляжах Занзібару, відвідати унікальні озера та піднятися на засніжену вершину Кіліманджаро.

Описувана країна давно перестала бути для українських туристів недосяжною екзотикою. Тож, якщо і ви бажаєте відкрити для себе Танзанію, вибрати оптимальний тур можна, перейшовши за посиланням coraltravel.ua/main/tanzania/.

Занзібар та його особливості

Центр пляжного відпочинку у Танзанії — Занзібар. Це архіпелаг з 75 островів. Основний з них теж називається Занзібаром. Поїздка на цей острів — унікальна можливість поєднати релакс під пальмами з шансом побачити дику африканську природу та ознайомитися з неповторним колоритом місцевого життя.

Тутешні пляжі — втілення мрій про райське тропічне узбережжя. Білосніжний, наче борошно, пісок, високі тінисті пальми, мальовничі суденця місцевих жителів, які погойдуються на бірюзових водах океану, зачарують вас з першого погляду. 

Плануючи відпочинок, врахуйте лише, що прибережна смуга Занзібару має деякі особливості. Зокрема, значний рівень припливів і відпливів. Якщо не хочете, щоб одного дня на пляжі біля вашого готелю вода відійшла від берега метрів на 300, уважно вибирайте місце, де зупинитеся. 

Найкращі пляжі

Серед найкращих пляжів Занзібару:

Кендва; Нунгві; Матемве.

Вважається, що найкращі пляжні зони розташовані в північній частині острова. Приміром, у районі прибережної території Кендва, яку вподобали європейці, вишикувалися найкомфортніші готелі. 

Неподалік від містечка Нунгві на туристів чекають красиві лагуни з рифами. У цій місцевості немає яскраво виражених відпливів і дуже комфортно відпочивати з дітьми.

На північному сході Занзібару туристів приваблює пляжна зона Матемве. У ці місця люблять приїжджати фанати снорклінгу, адже тутешній підводний світ вельми яскравий та розмаїтий.

Екскурсійна програма

Обов’язковий пункт програми гостей Занзібару — відвідини столиці острова, міста Стоун-Таун. Воно відоме не лише численними архітектурними пам’ятками в колоніальному стилі. Саме в цьому колоритному куточку планети народився легендарний музикант, соліст групи Queen Фредді Меркьюрі.

Ті, чия мета — знайомство з дивовижною танзанійською природою, починають досліджувати країну з Дар-ес-Салама. Звідси стартує трекінг на Кіліманджаро, та й саме місто гідне уваги туристів. 

Мандрівників вражає місцева архітектура в стилі суахілі. Також навколо Дар-ес-Салама розташовано кілька національних заповідників, куди можна вирушити на сафарі, щоб поспостерігати за екзотичними тваринами в природному середовищі.

Захопливої вам подорожі до екзотичної Танзанії!


Переглядів: 2053
Поширень: 0

Останні новини