Вінничан запрошують на фестиваль сучасного мистецтва

AIR Fest Vinnytsia - це мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва. Він пройде у Вінниці 29-31 жовтня. Це буде локальний захід, на який приїжджатимуть українські митці. Основною локацією фестивалю стане територія колишнього кінотеатру «Росія».


Новий формат фесту відбудеться на декількох абсолютно нових локаціях в центрі міста. Загалом буде понад 40 мистецьких подій – вистави, концерти, інсталяції, виставки, майстер-класи, лекції, кінопокази, арт-вечірки!


«Фестиваль – це платформа колаборацій великої кількості потужних креативних людей. Художники, музиканти, перформери, поети, актори, режисери, кіношники, культурні драйвери, мислителі, діджеї, медіа артисти, розробники новітніх технологій – коло дуже велике і всіх не ідентифікуєш. Але спільне у всіх – це рух творчості у грудях та думках, а також готовність діяти.», – зазначають організатори. 

Вхід на фестиваль буде можливий лише з абонементом або при купівлі одноденного квитка на вході. В абонемент входить прохід на всі програми та події фестивалю, крім театральних подій.

На усі локації фестивалю можна буде потрапити тільки за наявності дійсного сертифіката про вакцинацію або ПЛР-тесту, зробленого не раніше ніж за 48 годин до початку події.


Ознайомитися з програмою можна на офіційному сайті AIR Fest Vinnytsia.


Переглядів: 2443
Поширень: 0

Останні новини