Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Івано-Франківську

«Монопіца» в Івано-Франківську готує смачну піцу. Натуральні інгредієнти і перевірені комбінації дарують стравам вишуканий смак. А поєднання сучасного обладнання з італійськими традиціями тримає сервіс на високому рівні.

Чому варто замовляти піцу в ресторані Monopizza

 Заклад «Монопіца» пропонує оперативну доставку зі стравами ресторанної якості. Тут можна спробувати не просто смачну, але і по-справжньому італійську піцу, що має:

тонке тісто з хрусткою скоринкою; тільки свіжі і якісні інгредієнти; відсутність сторонніх добавок і підсилювачів смаку.

Основою для кожної начинки служить натуральна моцарела з томатним соусом. Тісто змішують без додавання дріжджів і рослинних масел. Оригінальний рецепт коржа з ​​цільнозернового борошна на заквасці робить піцу корисним і ситним перекусом.

Процес повністю автоматизований, що виключає людські фактори:

неуважність кухаря; випадкові помилки; подгоріле або погано пропечене тісто.

В середньому на приготування піци йде не більше 15 хвилин. Завдяки цьому кур'єри доставляють їжу за мінімальний проміжок часу.

Меню ресторану «Монопіца»

В асортименті ресторану присутні близько 20 варіацій піци. Оригінальні комбінації інгредієнтів:

груша з прошуто; тунець з маринованими цукіні; крем-сир з запеченим перцем; сир дор блю з грушею і т. д.

З більш звичних поєднань продуктів доступна «Салямі», «Маргарита», «Пепероні», «Цезар» і ін. А для особливих гурманів передбачена «Фермерська», «5 сирів», «Козацька» та інші види піци.

Додаткове меню містить:

італійський хліб фокачу – скибочки підсушеного тіста з травами і томатами, а також ароматні коржі з начинкою; легкі салати та десерти.

Разом з основними стравами піцерія Monopizza продає газовані і безалкогольні напої.

Умови доставки в Івано-Франківську

Кур'єрська служба працює з 10:00 до 22:00. Замовити піцу можна в самому ресторані, на сайті або за телефоном. Для оформлення доставки потрібно, щоб вартість замовлення становила не менше 150 гривень.

Способи оплати:

готівкою – на касі або кур'єру; банківською картою MasterCard або Visa – онлайн-оплата через сайт, а також в ресторані або через термінал.

Саме замовлення можна отримати 3 способами:

самовивіз – заберіть страви самостійно, зателефонувавши мінімум за півгодини до появи в закладі; доставка – кур'єр привезе гарячу піцу протягом півгодини; доставка на певний час – зробіть замовлення заздалегідь і уточніть, коли його слід привезти.

Бажано попереджати про необхідність підготувати термінал або здачу. Інших обмежень і умов у «Монопіци» немає. Кур'єр привезе замовлення безкоштовно, незалежно від вашого місцезнаходження. Але варто враховувати, що послуга доступна лише в межах міста.


 


Переглядів: 2203
Поширень: 0

Останні новини