У Вінниці триває будівництво садочку №16

У Вінниці триває реалізація масштабного проєкту. Будівництво з нуля дитячого садочку №16. До оновленого закладу зможуть ходити 300 діток.


Про це повідомляє очільник міста Сергій Моргунов на сторінці у фейсбук.


Реконструкцію садочку “Бджілка” розпочали ще влітку 2019 року. Він розміщується у двох корпусах. Один з яких збудований ще у 1936 році та був він в аварійному стані.


«Приємно дивитися, як змінюється територія. Скоро тут будуть тупотіти маленькі дитячі ніжки. Облаштовуються дитячі майданчики. Гойдалки, гірки, балансири вже встановили. У розпалі роботи з благоустрою. Поступово впорядковують і внутрішні приміщення. Змонтували кухонний ліфт»

– каже Сергій Моргунов.


Перший етап масштабного проєкту – це будівництво нового корпусу, а другий етап – термомодернізація іншого корпусу садочку. Нове приміщення, яке будується, буде більшим за демонтоване, запроєктовані три додаткові групи – загалом у корпусі передбачено 9.


«Масштабне будівництво з нуля дошкільного закладу – це амбітний проєкт для міста. Адже починали ми його силами громади – фінансуючи з міського бюджету. З підтримкою держави фінішуємо до кінця року. І маленькі мешканці мікрорайону ходитимуть до сучасного комфортного садочка»

– зазначив очільник міста.



Переглядів: 3211
Поширень: 0

Останні новини