Вінничанин написав детективний роман про Вінницю

У Вінниці військовий пенсіонер Анатолій Семинюк видав книгу “Грім над Південним Бугом”, яка присвячена боротьбі вінничан із фашистською окупацією у роки Другої світової війни.


Про це повідомляє видання Армія Inform.


Детективний роман охопить часовий проміжок у майже три десятиліття.
Вінничанин приурчив книгу до чергової річниці визволення України від фашистських загарбників.


“Моя книга – це детективний роман, який охоплює часовий проміжок у майже три десятиліття. Дії починаються у Вінниці майже сто років тому, у 20-х роках минулого століття, і завершуються вже в 50-ті роки. Головні дійові особи детективного роману – брати, які після репресій та арешту батьків приїхали з Чернігівщини до родичів у Вінницю, і вже тут росли, дорослішали та отримали путівку в життя. Один із них став військовим льотчиком, пройшов всю війну та продовжив службу після неї вже у званні полковника. Іншого, вже у перші дні його перебування на Поділлі, доля звела з жорстокою бандою, яка упродовж багатьох років грабувала й вбивала людей. Згодом він став оперативником і почав ловити цю банду”

– розповідає трішки про сюжет автор.


Довідка:


Анатолій Семенець прослужив у війську близько 20 років і вже понад чверть століття залишається у Збройних Силах України у статусі цивільного працівника.


Теги: Вінниця

Переглядів: 2604
Поширень: 1

Останні новини