Розпочали модернізацію вулиці Батозької

У Вінниці розпочались ремонтні роботи по вулиці Батозькій. Тут перекладуть трамвайні колії за технологією оксамитового шляху, оновлять дорогу, тротуари, влаштують велодоріжку, паркомісця. Вулиця отримає нове LED-освітлення.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.


«За рік вінничани не впізнають територію від просп. Коцюбинського до вул. Академіка Янгеля. Модернізація об'єктивно назріла. Про це не раз спілкувався з мешканцями, отримував багато коментарів, повідомлень у соцмережах. Важливо, що проєкт інтегрований з іншими масштабними проєктами Стратегії «Вінниця 3.0»: будівництвом шляхопроводу Янгеля-Ватутіна та концепцією «Вінницької милі»

– каже Сергій Моргунов.


Ремонтна ділянка протяжністю 650 метрів. Також на оновленому відрізку планують встановити дві нові зупинки. В перспективі запустити новий тролейбусний маршрут.
Зараз на об'єкті демонтують контактну мережу та застарілі трамвайні колії, знімають старий асфальт та влаштовують комунікації. Перед підрядником стоїть завдання - до кінця року виконати максимум робіт, які можливі за нинішньої погоди. Завершити цей проєкт планують восени 2022 року.



Переглядів: 3191
Поширень: 0

Останні новини