Понад 15 тисяч містян долучилось до акції “Вакцинуйся. Збережи життя”

У Вінниці, до акції “Вакцинуйся. Збережи життя”, яка стартувала першого вересня, станом на сьогодні, долучилось 15103 вінничанина.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.


«Участь в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можуть взяти люди, які зареєстровані на території ВМТГ та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації – тобто отримали дві дози антиковідної вакцини. Нині до акції уже долучились 15103 людини. Щоб стати учасником акції, потрібно лише зареєструватися на сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Також можна звернутись із письмовою заявою до «Прозорого офісу», адміністратор прийме заяву і зареєструє в акції. Хочу нагадати, що ті, хто не виграли у першому розіграші, не вибувають з акції, а автоматично стають учасниками двох наступних»

- розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.


Перший розіграш призів відбувся 19 жовтня, під час якого розіграли перші 30 призів (15 телевізорів та 15 велосипедів). Наступний - пройде 15 листопада, буде розіграно теж 15 телевізорів та 15 велосипедів. А у фінальному, третьому, який пройде 17 грудня, розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.


Теги: вакцина

Переглядів: 3191
Поширень: 6

Останні новини