Сьогодні Вінниця порине у атмосферу США 30-х років ХХ століття! Вперше побачимо мюзикл «В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА»

Сьогодні о 19.00 у театрі імені Садовського вперше у Вінниці відбудеться показ легендарного мюзиклу «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!»

Такий сюрприз у день офіційного відкриття приготували організатори ХХІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018.

У постановці, яку презентують режисер-новатор, народний артист України Богдан Струтинський та кращі актори Національної оперети України, задіяні 118 акторів, а загальна маса декорацій – 20 тонн!

Глядачів чекає:

Культова історія, яку люблять мільйони! Атмосфера США 30-х років ХХ століття – неповторна епоха джазових мелодій і вишуканих вбрань, кохання та мрії! Запальні джазові ритми, танці і приголомшлива краса! Розкішні костюми, креативні режисерські рішення і геніальне виконання кращих солістів Національної оперети України!

Вистава «Sugar, або В джазі тільки дівчата» – одна з кращих робіт Національної оперети України, доказ чому – 10-хвилинні безперервні овації вимогливої столичної публіки та постійно розкуплені квитки на два місяці вперед!

Мюзикл поставлений за кіносценарієм світового шедевру кінематографа – стрічки «Some Like It Hot» з Мерилін Монро, Тоні Кертісом і Джеком Леммоном, що здобула «Оскар», три «Золоті глобуси» і звання найкращої комедії усіх часів від Американського кіноінституту.

Незабутня оригінальна постановка сповнена креативних режисерських рішень, соковитого гумору та сценографічних новацій!

Дотепний, динамічний, інтригуючий і запальний мюзикл – яскраве видовище, яке подарує глядачам  VINNYTSIA JAZZFEST-2018 море незабутніх вражень і вкотре доведе: кожен має право змінити себе і світ навколо на краще!

Двоє кращих друзів-музикантів вирушають із Чикаго до Флориди у пошуках заробітків та кращої долі. Одна лише ніч – і вони на сонячному березі океану в Маямі серед красунь жіночого джаз-бенду.

Тут все говорить про любов, тут хочеться закохувати і закохуватися. Воістину, рай для чоловіків, якби тільки не… дірки у кишенях, розлючені гангстери, що йдуть по сліду, та жіночі туфлі на чоловічих ногах…

Іскрометна історія легендарних Душечки, Джо-Джозефіни та Джеррі-Дафни у постановці Національної оперети майорить новими барвами завдяки кропіткій праці режисера-постановника, диригента, балетмейстера і художників з костюмів.

Для цієї постановки творці навіть порушили правило пошиття сценічного одягу: чоловічий пошив шив мініатюрні фраки для дівчат, а жіночий пошив працював над чоловічими сукнями!

- Основний мотиватор режисерського задуму, режисерська задача – це роздуми про таке поняття, як мрія. Люди не повинні втрачати надію. Душечка мріяла про мільйонера і вона отримала кохання на мільйон. Коли люди мріють, бажають бути щасливими, вони запускають у Всесвіт потужну енергію, рушійну силу, здатну змінити їх і світ навколо на краще. Саме це і має статися з українцями, - переконаний режисер-постановник, генеральний директор та художній керівник Національної оперети, народний артист України Богдан Струтинський.

Не пропустіть історичну подію культурного життя Вінниці! Сьогодні о 19.00 у театрі імені Садовського вас чекають виняткові враження!

Останні квитки на мюзикл можна придбати у касі театру ім. Садовського та на сайтах http://bilet.vn.ua та http://jazz.vn.ua.

Фото 4 – афіша



Переглядів: 3569
Поширень: 0

Останні новини