Пройшов другий етап акції «Вакцинуйся. Збережи життя»

Сьогодні, 15-го листопада, відбувся другий етап розіграшу в рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала 1 вересня. 30 вінничан стали переможцями першого етапу розіграшу акції.  Вони виграли 15 телевізорів та 15 велосипедів. Дуже приємно, що всі учасники підтвердили, що вони вакциновані та правильно подали документи. Сьогодні другий етап – знову будемо розігрувати 15 телевізорів та 15 велосипедів. Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» спрямована на стимулювання мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватись від COVID-19. Сьогодні Вінницька область одна з небагатьох областей, яка  ще у «помаранчевій» карантинній зоні, і сподіваюсь, що  тенденцію щодо поширення коронавірусу в області та у Вінниці зокрема ми зможемо зберегти », - зазначив  Андрій Очеретний.

 

Конкурсна комісія проголосувала за те, що потенційними переможцями в ході другого розіграшу стануть 30 учасників, з 1 по 15 номери – майбутні власники телевізорів, а від 16 до 30 – велосипедів.

 

Система сформувала список з 30 потенційних переможців другого етапу розіграшу призів. Його у прямому ефірі оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. А конкурсна комісія затвердила попередній список потенційних претендентів на перемогу. До 17  листопада  департамент охорони здоров’я міської ради здійснить перевірку щодо проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації. Потім конкурсна комісія за результатами проведеної перевірки затвердить список переможців, – власників розіграних 15 телевізорів та 15 велосипедів, – окремим протоколом. А департамент економіки і інвестицій після затвердження остаточного списку переможців акції повідомить їм дату і час вручення подарунків. Список буде оприлюднений в засобах масової інформації.


Теги: вакцина

Переглядів: 2909
Поширень: 0

Останні новини