У Вінниці триває конкурс кухарів «The Best Cook»

У Вінницькій МТГ триває кулінарний конкурс «The Best Cook». Його мета - підтримка та розвиток гастрокультури та гастротуризму у громаді. Днями у місті пройшов відбірковий етап конкурсу.

Відтак, 13 учасників мають приготувати три страви - закуску, десерт та основну страву. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності.

Відомі шеф-кухарі, представники ГО та почесні гості дегустуватимуть страви й оцінюватимуть кулінарну майстерність, креативність подачі та автентичність страви. Призовий фонд конкурсу - 113 525 грн.

«Під час жеребкування кожен учасник обрав картку з днем тижня, коли пригощатиме своїми стравами професійне журі. Другий етап конкурсу триватиме до 10 грудня. До фіналу пройде всього 6 кухарів. Вони зустрінуться в одному закладі та готуватимуть з інгредієнтів, які побачать за секунду до старту змагань», - розповіла начальниця відділу розвитку туризму департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Світлана Циганкова.


Теги: конкурси

Переглядів: 3193
Поширень: 0

Останні новини