Хлопець з Вінниччини отримав чотири "так" на шоу "Україна має талант"

15-річний хлопець з Козятина, що на Вінниччині, за лічені секунди дає відповідь на складні математичні приклади і рівняння. Цю здібність Антон Васалатій вирішив продемонструвати на відомому талант-шоу "Україна має талант", повідомляє Вінниця.info.

20 листопада, вийшов 5-й випуск шоу «Україна має талант», у якому Антон вразив зіркових суддів і отримав чотири «так». Хлопець прийшов на шоу аби популяризувати математику, як науку. В майбутньому він мріє стати науковцем.

«Я беру участь в різнопланових олімпіадах і конкурсах математичних. Три рази представляв Вінницьку область на Чемпіонаті України з основ рахунку. Це набір тренажерів для усного рахунку, комп’ютер генерує приклади. На екрані є цифри від 0 до 9. І ви просто «клацаєте» мишкою і вводите відповідь. Математика мені подобається тим, що це не просто наука, яка існує лише на папері. Математика – це все, що оточує нас. Він єгипетських пірамід, закінчуючи квіткою. В квітці кількість пелюсток рівна сумі кількості пелюсток в попередніх рядах. І пояснити це доволі важко. Люблю дуже навчатись, щось нове пізнавати», – каже 15-річний Антон.

Коли Антон вийшов на сцену до ведучих, він розповів, що рахуватиме усно. На моніторі набирали випадкові приклади, а він давав точну відповідь протягом декількох секунд. Ба більше, у процесі він ще й складав «Кубик Рубіка».

Після виступу судді також задали хлопцеві по одному прикладу, на що він швидко дав відповідь і в результаті отримав чотири «так».

https://www.youtube.com/watch?v=Y6_4w4ZsA6M



Переглядів: 3388
Поширень: 3

Останні новини