Реанімаційні відділення «ковідних» рекарень завантажені на 87%

Станом на 26 листопада у Вінницькій міській територіальній громаді зафіксували 334 нових підтверджених випадки коронавірусу. Під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні з ковідом перебувають понад чотири тисячі вінничан. Реанімаційні відділення вінницьких «ковідних» лікарень завантажені на 87%, а стаціонари – на 65%, повідомляє міська рада.

«У Вінниці останнім часом ми фіксуємо досить високі показники захворюваності на коронавірусну хворобу. Тільки за минулу добу на цей недуг захворіли 334 вінничанина, а за минулі п'ять днів – 1025 жителів нашої громади. Нині у «ковідних» лікарнях міста перебуває 356 пацієнтів, всі вони кисневозалежні. За минулу добу від коронавірусу померли семеро вінничан», - розповів директор департаменту охорони здоров'я міської ради Олександр Шиш.


Щодо вакцинальної кампанії, то повний курс щеплень станом на 26 листопада пройшли 105593 людини, це – 35,2% від дорослого населення громади. Першою або двома дозами щепились 138 676 (46,2%) мешканців Вінниці.

У пунктах щеплень при ЦПМСД та у Центрах масової вакцинації населення доступні такі препарати: «AstraZeneca», «Coronavac», «Comirnaty» (Pfizer) і «Moderna».
 

Отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації можна за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3


Переглядів: 2727
Поширень: 0

Останні новини