У Вінниці розпочався конкурс «Малюємо історію про новорічну Вінницю»

У Вінниці розпочався конкурс юних художників «Малюємо історію про новорічну Вінницю».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

“Конкурс проводиться не лише для сприяння розвитку творчих здібностей вінничан, а й для популяризації визначних історичних, пам'ятних місць, краєвидів рідного міста. На роботах потрібно відобразити атмосферу новорічної Вінниці, зимові фантазії, традиції святкування новорічно-різдвяних свят на Поділлі”, - розповідає директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

 

Учасниками конкурсу можуть стати діти віком від 7 до 15 років – учні мистецьких шкіл Вінницької міської територіальної громади. Малюнки повинні бути створені у жанрі коміксу. Допускаються роботи, які виконані традиційними матеріалами (за вибором автора), а також створені за допомогою графічного планшета або комп'ютера, роздруковані на папері формату не менше А3.

 

Заявки на участь у конкурсі потрібно подати до департаменту культури Вінницької міської ради на електронну адресу yaremenko@vmr.gov.ua до 10 грудня 2021 року Роботи учасників потрібно подати до Вінницької дитячої художньої школи до 10 грудня 2021 року. Кожен учасник представляє одну-дві роботи у техніці (рисунок, живопис, композиція, колаж, батік, графіка) та матеріалами (акварель, гуаш, темпера, пастель, туш).


Теги: конкурси

Переглядів: 3640
Поширень: 0

Останні новини