Муніципальне житло на вулиці Анатолія Бортняка введуть експлуатацію у 2022 році

У Вінниці вже дванадцятий рік діє Програма «Муніципальне житло».  За цей час збудували 10 багатоквартирних житлових будинків.У цьому році розпочали будівництво нового об'єкта на вулиці Анатолія Бортняка, який планують ввести в експлуатацію в 2022 році.

 Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Загалом тут буде два під'їзди на 105 квартир, 75 з яких – для учасників Програми. У другій секції вже звели зовнішні стіни дев'яти поверхів, встановлюють вікна, роблять міжкімнатні перегородки. У першій секції  збудували  зовнішні стіни з першого по четвертий поверх.

«Вже завершили перекриття технічного поверху  ІІ секції будинку. Звели зовнішні стіни з першого по дев'ятий поверх. Зробили міжквартирні та міжкімнатні перегородки з другого по восьмий поверх. Встановили  вікна, за винятком сходових клітин. З першого по восьмий поверх вже проклали електричні мережі в коридорах загального користування та виконали під'єднання квартир. Також змонтували стояки внутрішньої каналізації та водогону, встановили виводи під лічильники води. Розпочали монтувати систему опалення та заливати стяжки підлоги квартир п'ятого поверху ІІ секції будинку», – каже директор департаменту економіки і інвестицій міської ради Максим Мартьянов.



Переглядів: 4328
Поширень: 2

Останні новини