Все, що вам потрібно знати перед придбанням відеоспостереження

Відеоспостереження може захистити ваш бізнес і дім від крадіжки, вторгнення, пожежі, повені або проникнення зі зломом.

Перш ніж оцінювати системи, подумайте, які типи камер вам потрібні і які частини території потребують захисту.

Два основних типи камер спостереження:

бездротові (передають дані по інтернет-протоколу) аналогові.

Ця стаття призначена для власників малого бізнесу, які розглядають можливість придбання системи відеоспостереження на https://hikvision.co.ua/ua та хочуть знати, який тип системи їм слід придбати.

Безпека потрібна для будь-якого бізнесу

Зрештою, як ви можете бути прибутковими, якщо не можете захистити свої активи? Системи відеоспостереження стали більш інтелектуальними та ефективними, ніж будь-коли. Камери тепер пропонують комп'ютерні функції та можливості, такі як:

датчики руху, автоматичні мобільні повідомлення, миттєвий автоматичний зв'язок із правоохоронними органами.

Технологічний розвиток також призвів до появи ефективних способів управління записом та зберіганням. 

Більшість постачальників пропонують велику кількість налаштувань, що означає, що ви можете адаптувати систему до конкретних потреб вашого бізнесу. Незалежно від того, чи потрібна вам загально поширена система, яка може охоплювати багато місць, або кілька камер для спостереження за вашим магазином, є рішення для кожного. 

(Н2)Що потрібно враховувати перед покупкою системи відеоспостереження

Перед вибором системи відеоспостереження для вашого бізнесу слід брати до уваги кілька факторів. (Н3)Монтаж

Якщо у вас невеликий бізнес і не так багато ділянок для спостереження або потрібно налаштувати кілька різних камер, ви можете встановити їх самостійно. Великі підприємства з декількома офісами та складними системами повинні наймати професійну команду.

Ціноутворення

Ціна також залежить від розміру вашого бізнесу, кількості необхідних камер, а також від типу зберігання інформації, яке ви хочете, як довго ви хочете зберігати відео, та від типів необхідних вам функцій, таких як відеоаналітика або виявлення руху. 

Тип камер

Існує два основних типи камер для систем відеоспостереження: IP-камери та аналоговий. Аналогові камери це те, що традиційно використовувались. Вони поступово замінюються IP-камерами, які пропонують більше функцій та можливостей, ніж аналогові камери.IP-камери - це мережні пристрої, які захоплюють зображення у вищій роздільній здатності, а також включають автоматичні оповіщення, відеоаналітику та багато іншого.

Тип зберігання

Для вашої системи відеоспостереження можна вибрати один із трьох типів сховищ відеоданих:

NVR - означає мережевий відеореєстратор, в цих системах використовуються IP-камерами.  DVR - означає цифровий відеореєстратор, в цих системах використовуються аналогові камери. Гібридні системи дозволяють комбінувати аналогові та IP-камери.

У системах відеоспостереження є безліч функцій, від нічного бачення до інтелектуального виявлення руху та панорамування / нахилу / масштабування. Визначте, які функції потрібні вашому бізнесу, і виберіть на https://hikvision.co.ua/ua відповідні камери та систему спостереження. 


Переглядів: 2231
Поширень: 1

Останні новини