Креативні ідеї для відпочинку принесли Вінниці перемогу у головній туристичній премії України

Відбувалася головна туристична премія України «Ukraine Tourism Awards 2021», в якій у номінації «Місто мого серця» Вінниця здобула перемогу.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Нагороду присудили за підсумками онлайн-голосування та оцінок журі. Відзначили динаміку, завдяки якій туристичний потік до міста зріс на понад 60% у порівнянні з минулим роком. Вінниця, попри пандемію, змогла здивувати відвідувачів незвичними ідеями для відпочинку: екскурсійним автобусом-кабріолетом, пішохідним культурним маршрутом Camino Podolico, новими форматами заходів у музеї-садибі М. Пирогова, вишневими стравами, юшкою за старовинним капуцинським рецептом.

«Ця перемога – результат спільної роботи з представниками сфери туризму і гостинності, яких ми підтримуємо. Сталий туризм - одна з ключових цілей Стратегії 3.0, адже потенціал Вінниці дозволяє розвивати різні напрямки: відпочинковий, гастрономічний, діловий, медичний. На підсилення наших планів вже в наступному році відкриємо багатофункціональний Туристичний хаб з новим рівнем сервісу. А ще - осучаснимо навігацію та запровадимо нові цифрові інструменти пізнання міста. Будемо надалі створювати рекреаційні зони в різних куточках громади, а також оновлювати музеї і виставкові зали. А наймасштабнішим завданням є реконструкція нашого міжнародного аеропорту, яка продовжиться наступного року», - каже міський голова Сергій Моргунов.

Довідка:

 

Ukraine Tourism Awards 2021 – щорічна туристична премія. Організаторами заходу є Київська Туристична Асоціація та громадська спілка Visit Ukraine за підтримки Державного агентства розвитку туризму України та партнерів. Премія обирає кращих представників та представниць в Україні, які піднімають, формують та з кожним роком роблять туристичну сферу кращою. Номінації спрямовані підтримати та розвинути різноманітні напрямки туризму.


Переглядів: 2551
Поширень: 0

Останні новини