Вінницькі комунальники активно прибирають сніг на вулицях міста

Вночі з 27 на 28 грудня у Вінниці пішов сніг. Опади тривали всю ніч, сніжить й зранку. Комунальники з 2 години ночі прибирають місто від снігу та посипають протиожеледною сумішшю дороги та тротуари.

 Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«З трьох годин ранку у вінницьких  дворах працює 21 одиниця техніки. А з 6 години ранку сніг прибирають та посипають доріжки протиожеледною сумішшю 300 двірників», – зазначив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

 За словами керівника Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сьогодні, 28 грудня, у Вінниці прогнозується сніг, хуртовина, ожеледиця. Температура вдень 3-5 градусів морозу. Пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Завтра, 29 грудня, прогнозується без істотних опадів, температура вночі 7-12 градусів морозу, в день 1-6 градусів морозу.

 Як розповідають у департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради, починаючи з ночі, 42 одиниці техніки очищають місто від снігу та посипають протиожеледною сумішшю дороги, тротуари, зупинки громадського транспорту. Залучено 186 працівників. Роботи продовжуються.



Переглядів: 2723
Поширень: 1

Останні новини