Як правильно вмивати обличчя

Впродовж дня, поки ми зайняті повсякденними справами, наша шкіра працює. Ми наслідуємо свій звичайний розпорядок на автопілоті, що означає, що ми можемо пропускати важливий момент, коли шкіра потребує очищення. Добре, коли під рукою є гель для вмивання обличчя, тим паче такий, який підходить саме для вашого типу шкіри. 

Будьте обережні з засобами для очищення

Вважаєте, що бездоганна чистота – це добре? Однак, це не завжді тик, особливо, коли справа стосується вашої шкіри обличчя. Це відчуття сухості і стягнутості зазвичай означає, що ви занадто сильно втирали або використовували засіб, що занадто агресивний для вашого типу шкіри. Ми в Ламбре говоримо: завжди вибирайте засіб, який ніжно та приємно впливає на вашу шкіру, не порушуючи її гідроізоляційний бар'єр. Один із наших виборів? Освіжаючий гель для вмивання  PURE THERAPY не містить агресивних хімікатів і на 100% не містить мила, тому він не сушить вашу шкіру!

Спробуйте виконати процедуру подвійного вмивання обличчя

Ви коли-небудь чули про цей подвійний шлях очищення ? Ідея полягає в тому, щоб подвоїти кількість засобів для чищення: 

один допомагає позбавитися від макіяжу,  другий безпосередньо очищає шкіру.

Спробуйте очищувальну олію (як перший крок), а потім піну для вмивання або міцелярну воду як наступний крок. Це один із найкращих способів догляду за шкірою, якщо ви вирішили зробити глибоке очищення. Наша порада. Не перестарайтесь та проводьте подвійне очищення не частіше ніж раз на тиждень. Якщо у вас проблемна шкіра, варто додатково використовувати тонік для проблемної шкіри.

Уникайте очищення в душі

Так, саме тут ми миємо решту тіла, тому має сенс вмити обличчя одночасно. Спробуйте очистити та обполоснути обличчя прохолодною водою перед тим, як поринути у душ, це допоможе шкірі відчути себе спокійною та врівноваженою.

Як очищати обличчя на ходу

Сусід по квартирі приймає ще один довгий душ? Без проблем. Доступ до крана не завадить вам отримати максимум задоволення від очищення (двічі) на день, якщо ви знаєте, як мити обличчя поза ванною. Спробуйте використовувати міцелярну воду, що очищає. В ній є міцели для відведення макіяжу, бруду та шкірного сала з вашої шкіри, не порушуючи її природного бар'єру.

Зробіть шкірі міні масаж

Використовуючи засіб для змивання, масажуйте обличчя. Наносьте його круговими рухами по шкірі, приділяючи особливу увагу ділянкам скупчення бруду, наприклад, з боків носа, в області шиї, за вухами. Тільки постарайтеся не натягувати вниз, оскільки це може зробити небажаний тиск на ніжну шкіру. Цей міні-масаж також допоможе покращити кровообіг і доставити кисень до поверхні шкіри, роблячи її свіжою та здоровою – і це так приємно!

Не чекайте зволоження

Як тільки ви виконали всі кроки по очищенню обличчя, нанесіть зволожуючий крем, поки шкіра ще трохи волога, щоб вона не зневоднювалась. Маленька підказка. Перед нанесенням зігрійте його між долонями – він стане ще більш приємним і краще ляже.

Отже, тепер ви знаєте, як правильно вмиватися, і вже немає виправдання, щоб не починати і не закінчувати день з відчуттям свіжості на обличчі! Ці поради та рекомендації допоможуть впорядкувати вашу процедуру очищення.


Переглядів: 2430
Поширень: 1

Останні новини