Двох неповнолітніх дівчат поліцейські повернули додому

Довх неповнолітніх вінничанок розшукали поліцейські та повернули рідним. Ввечері сьомого січня вони пішли на прогулянку та додому не повернулись. Рідним нічого не сказали, бо ті їх нікуди б не відпустили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

8 січня близько 11.00 години до поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення своїх неповнолітніх онучок. За словами заявниці, сьомого січня 15-річна та 17-річна сестри пішли на прогулянку та додому не повернулись. Мобільні телефони були вимкнені.

Як розповіла т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції ГУНП у Вінницькій області Інна Михайловська, поліцейські задіяли усі оперативні та розшукові заходи, направлені на пошук зниклих дівчат. Опитавши їх знайомих та подруг, поліцейські з’ясували, що сестри збирались їхати до друзів у Жмеринський район.

«Під час відпрацювання Жмеринського району на дорозі, неподалік села Пеньківка, група реагування патрульної поліції виявила розшукуваних дівчат. Разом з друзями вони йшли в напрямку Вінниці. За словами неповнолітніх, вони нічого про поїздку не сказали рідним, тому що вони їх нікуди б не відпустили», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці провели з дівчатами профілактичну бесіду, аби в майбутньому подібних ситуацій не виникало. Наразі сестри знаходяться вдома.


Переглядів: 2519
Поширень: 0

Останні новини