Premiata: все про бренд і не тільки

Premiata: асортимент, історія та шопінг із Сharisma

Епоха великих звершень для багатьох стала золотим квитком, яким скористалися не всі. Звичайно, запустити власний бренд не було справою елементарною, проте в минулому конкуренція та цінність продуктів, а також простір для індивідуальної творчості, були набагато більшими. Компанія, про яку ми сьогодні розповімо, тривалий час залишалася відносно непомітною для широкої аудиторії покупців. Це не означає, що вона не мала своєї клієнтури, навпаки. Фірма існувала з 1885 року і займалася виробництвом дорогого високоякісного взуття. Марка стала досить відомою на батьківщині, і, незважаючи на розширення та великі обсяги випуску, бездоганно зберегла якості майстерні з ручного виготовлення кожної брендової пари. Сьогодні Premiata можуть купити мешканці всіх континентів Землі, і це сталося завдяки спадкоємцю у другому поколінні сім'ї Мазза. Світова популярність наздогнала лейбл після масштабного ребрендингу. Граціано Мазза сказав, що йому надто нудно оточувати себе рамками. Так, з'явилися абсолютно унікальні кросівки, а потім і стильні переосмислення власного вінтажу.


Одне залишилося незмінним — вірність традиціям та бездоганне почуття такту. У кожній парі простежується певна нитка унікальної стилістики, яка робить усі моделі справді несхожими на інші пропозиції ринку. Само собою, враховуючи активний розвиток прогресу, відтак і технологій, компанія крокує в ногу з ними та пропонує неймовірні еко-зразки. Біорозкладні матеріали, деталі з повністю переробленої сировини та інше, роблять неймовірний внесок не тільки в модну індустрію в плані стилістики, але й приносять користь навколишньому середовищу. Ми вважаємо, що такий жест від світових виробників — найкраще, що могло статися, та є справді прикладом для наслідування й транслювання способу усвідомленого споживання.


Асортимент та стиль

Кожна одиниця відсилає думки того, хто дивиться саме до цього виробника. Знаковий логотип, нашарування яскравих кольорів у симбіозі з футуристичними деталями – це саме те, за що багато хто бажає купити взуття Преміата. Крім візуальної складові, вироби відрізняються першокласною якістю із заповітним написом “Made in Italy”, який завжди передбачає очікування споживачів. Ми впевнені, що обравши цю марку одного разу, ви більше не зможете відмовити собі в запропонованому компанією комфорті. Знайти оригінальні моделі Преміата в Україні легко, наприклад, на сайті Сharisma. Тут ви отримаєте найкращий досвід онлайн-шопінгу та велике різнобарв’я альтернатив.
 


Переглядів: 3883
Поширень: 0

Останні новини