Айфон 12 - чим він гарний і чому його варто вибрати в 2022 році?

Кожен фанат Епл чекав у 2020 році на появу нового телефону Айфон 12. І яблучники не розчарували своєї публіки. Все стало набагато краще, ніж із попередньою моделлю. Головний смартфон став швидшим на сорок відсотків і тоншим на 11 відсотків. І це далеко не єдині новації, якими може похвалитися цей гаджет.

Чим ще здивувала дванадцята модель?

Цей телефон має дуже потужний процесор, який краще ніж у попередньої моделі. Чим ще ця модель Вам дуже сподобається?

    Енергоефективний акумулятор. Вже минув той час, коли айфони швидко розряджалися.

    Зрозумілим і простим інтерфейсом, в якому кожен розбереться. Операційна система iOS 14 найдосконаліша, зручна і функціональна. Нею дуже комфортно користуватися, що є головною перевагою цього смартфона від Епл.

    Міцний корпус, який дозволить вам надовго зберегти свій телефон. Посилений металевими вставками.

    На скло нанесено спеціальне напилення Ceramic Shield, щоб уберегти його від пошкоджень. Тому йому не страшні падіння з висоти до двох метрів.

У стартовій версії телефону пам'ять 64 ГБ. Але також є версії айфонів 12 на 128 та 256 гігабайтів. Однією з головних переваг телефону є його особливий дисплей Super Retina XDR, розроблений інженерами Епл спеціально для цього смартфона. Має підвищену щільність пікселів. Це дозволяє отримати ідеально чітку картинку.

Особливості процесора та камери

Новий процесор A14 Bionic із шістьма ядрами став головним технічним досягненням компанії у 2020 році. Цей мозок смартфона на 40% потужніший, ніж була попередня модель Айфона. Просто неймовірні цифри про цей процесор: у ньому 11,8 мільярда транзисторів, які розміщені в такому невеликому просторі. Передача кольорів неймовірно чітка. Тому такий гаджет ідеально підходить для створення дизайну, монтажу та різного творчого контенту. Світлі тони на екрані зображуються чистіше, а темні квіти глибші. Це забезпечується завдяки технології True Tone.

Камера дозволяє знімати 4К у стандарті Dolby Vision на швидкості 60 кадрів за секунду. А фотографії вийдуть яскравими та чіткими навіть за нічного світла.Айфон має 12 подвійну камеру з оптичною стабілізацією на 12 мегапікселів. Відмінна зйомка в нічному режимі, фотографії виходять дуже яскравими та соковитими. Телефон здатний навіть передавати багатогранні відтінки шкіри під час під час селфі.

Купити Iphone 13 і дванадцяту модель найвигідніше в інтернет-магазині Appleroom. Тут завжди якісна продукція за вигідною вартістю.


Переглядів: 3110
Поширень: 1

Останні новини