Робота в Польщі – популярні вакансії

Працевлаштування в Польщі залишається популярним видом заробітку серед українців. Щороку тисячі громадян відправляються на роботу до закордонних роботодавців. Статистика показує, що ця цифра наразі не зменшується, а стабільно зростає.

Причин відтоку українців декілька. Вакансії роботи в Польщі пропонують більше фінансових можливостей. Цим і користуються мігранти. Ознайомитись з найпопулярнішими напрямками можна за посиланням https://andriym.com/vacancies/poland.

В чому переваги роботи в Польщі без посередників?

Найголовніша причина – гроші. На жаль, сьогодні склалася така тенденція, що українські роботодавці пропонують меншу заробітну плату на аналогічні вакансії, що і за кордоном. Більше того, деякі пропозиції взагалі відсутні на ринку праці. Тому українці, маючи досвід в конкретній сфері, обирають для себе кращі робочі умови.

Варто зазначити, що не тільки мігранти з фаховою освітою вибирають закордонне працевлаштування. Багато українців без спеціальної підготовки мають можливість працювати в Польщі після проходження підготовчого терміну. Безплатні вакансії роботи в Польщі описані на сайті, варто ознайомитись з ними якщо ви плануєте робочий від'їзд.

Інші переваги працевлаштування:

територіальна близькість до Польщі – переїзд не займе багато часу; можливість регулярно повертатись на Україну; тісна інтеграція з Європою та іншими країнами ЄС; широкий вибір вакансій, для любого спеціаліста; культурна схожість – вивчити польську мову не дуже складно; можливість працевлаштування на постійній основі з подальшим виїздом сім'єю.

Багато людей задаються питанням, чому Польща пропонує настільки широкий ринок праці. На практиці все просто - поляки вибирають працевлаштування в більш розвинених країнах Європи (Німеччина, Франція і т.д.). Їх не завжди приваблює рівень оплати польських роботодавців. Таким чином сотні вакансій звільняються, даючи зелене світло українцям.

Приклади популярних робочих напрямків

Робота в Польщі від роботодавця представлена широким вибором напрямків. Така особливість характерна не тільки для чоловічої частини мігрантів, але й для жінок.

Приклади на безплатні вакансії роботи в Польщі:

зварювальники, працівники приватних майстерень; робота на СТО; будівельна сфера, ремонтні роботи; водії далекобійники, локальні перевезення; працевлаштування на складах; робота на заводах – пакувальні лінії, вузькі спеціалісти, тощо; сільське господарство; електрики.

Достатньо популярні вакансії різноробочих. Таку роботи пропонують на складах, заводах тим людям, які не мають конкретної спеціальності. Проте ніхто не забороняє пройти стажування і зайняти конкретну вакансію.

Для жінок популярні такі напрямки:

догляд за людьми похилого віку, дитячі няні; робота в теплицях та інших фермерських об'єктах; пакувальниці, сортувальниці на лініях; заводи; прибиральниці та інші.

Варто відзначити, що готуючись до робочої поїздки за кордон варто уважно підібрати вакансію або довірити цей момент перевіреним агентствам. Робота в Польщі 2022 без посередників пропонує більше можливостей, при цьому немає потреби віддавати частину заробітку третім лицям.

Список перевірених агентств, яким можна довіряти при працевлаштуванні за кордоном, завжди можна знайти на сайті.


Переглядів: 1999
Поширень: 1

Останні новини