Парами хлору в аквапарку отруїлись 16 дітей з Вінниччини

В аквапарку Летичева, що на Хмельниччині, під час відпочинку  отруїлось 16 дітей з Вінниччини. У дітей була сльозотеча, кашель і задишка. Попередня причина – інгаляційне отруєння хлором.

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я.

“Згідно з офіційним повідомленням, 50 мешканців смт. Турбів (Вінницька область), серед яких 34 дитини віком від 2 до 7 років, відвідали розважальний комплекс під час відпочинку у смт. Летичів (Хмельницька область). Після відвідування аквапарку у 16 дітей з’явилися прояви гострого отруєння — сльозотеча, кашель, задишка різного ступеня важкості. Всі вони отримали медичну допомогу у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, після чого 13 дітей вирушили додому, ще 3 дітей було госпіталізовано до педіатричного відділення і відділення анестезіології та інтенсивної терапії”,  - йдеться у повідомленні.

Попередньою причиною отруєння спеціалісти Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб називають перевищення допустимого часу безперервного перебування в приміщеннях, де застосовуються речовини для дезінфекції, адже діти були в аквапарку з 08:30 до 16:30.


Теги: отруєння

Переглядів: 2668
Поширень: 2

Останні новини