Більше ста «пакунків малюка» отримали вінницькі родини, у яких з’явились дітки з 1 вересня

За ініціативи Уряду Володимира Гройсмана, жінки, при народженні дитини, отримують «пакунок малюка». Тут є одяг, підгузки, електронний термометр, ковдра, матрац тощо, - найнеобхідніші речі для новонароджених. Зараз вінничанки отримують такі пакунки під час виписки з пологового будинку. А тим жінкам, які виписувалися з пологових будинків починаючи з першого вересня і не отримали пакунок малюка, працівники соціальної політики привезуть бейбі-бокс породіллям додому, відповідно до їх заяви (написаної в пологової будинках). Загалом, з початку вересня «пакунки малюка» отримали більше ста вінницьких родин, у яких породіллі з дітьми були виписані з пологових будинків з 1 вересня.

Проект «пакунок малюка» має на меті допомогти родинам забезпечити новонароджених найнеобхіднішим. Він почав діяти з 1 вересня цього року. За інформацією Міністерства соціальної політики України, Крім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, які допоможуть батькам у питаннях догляду за дитиною.

Пакунки видають для кожного новонародженого, незалежно від матеріального стану родини. До складу пакунку малюка входять серветки, підгузки, пелюшки, термометр для води та для тіла, ножиці манікюрні. Також – ковдра, плед, матрац, рушник для купання, крем, мило, іграшка. Є тут й одяг:  шапочки, боді, штани-повзунки, шкарпетки.

Комплект упакований у коробку з міцного картону.




Переглядів: 6070
Поширень: 0

Останні новини