Одним із найважливіших пріоритетів “Вінниця 3.0” - свідоме ставлення до життя, здоров’я та фізичної активності

Сприяння формуванню свідомого ставлення громадян до власного життя, здоров’я та фізичної активності є одним із найважливіших пріоритетів Стратегії розвитку міста “Вінниця 3.0”.

 Про це повідомляє Департамент міського господарства Вінницької міської ради.

З кожним роком #команда_Сергія_Моргунова створює нові можливості для підвищення доступності і якості спортивної інфраструктури  міста.

Громада щорічно спрямовує кошти на модернізацію ключових спортивних об’єктів міста, міських ДЮСШ, стадіонів і басейнів шкіл, спортивних майданчиків у мікрорайонах міста.

Для підтримання цього напрямку, департамент займається будівництвом дитячих та спортивних майданчиків.

Протягом минулого року побудували шість дитячих та спортивних майданчиків, в тому числі два – в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».

Дитячі майданчики – це місце, в якому дитина знаходить собі нових друзів, зміцнює дружбу, в загальному, розвиває свої комунікативні здібності за іграми з іншими дітками. З іншої сторони спортивні майданчики це стимул для занять спортом не лише школярів, а й мешканців мікрорайону.

“Здоров’я громади – це не лише про медицину. Вінничани, які звикли до спорту з дитячого садка, не уявлятимуть свого життя без пробіжки чи занять фітнесом. І пріоритет нашої команди – зробити спорт у Вінниці привабливим і доступним для всіх”, – каже на свої фейсбук сторінці Сергій Моргунов.

Нагадуємо, що цьогоріч планують встановити шість дитячих і спортивних майданчиків, в тому числі один — в рамках конкурсу “Бюджет громадських ініціатив”.


Переглядів: 2857
Поширень: 0

Останні новини