Португальська компанія TCS запустить у Вінниці сучасне виробництво будматеріалів

На території вінницького індустріального парку з’явиться ще один інноваційний завод. Португальська компанія TCS підтвердила свої інвестиційні наміри. Будівництво об’єкту розпочнеться вже цього року. Сьогодні підписали відповідні угоди у рамках меморандуму про співпрацю з партнерами. Про це дописує Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук. 

Вже у 2023 році TCS планує запустити виробництво будівельних матеріалів за сучасною технологією, яка була запатентована компанією. Згодом потужності будуть розширювати – до 7 тисяч кв м площ. Інвестиції у створення об’єкту складуть близько 33 млн євро. 

Основними ринками збуту продукції, за словами представників компанії, будуть як європейські країни: Німеччина, Португалія, Люксембург, так і країни Африки. 

«Блоки, які виготовлятимуть на заводі у Вінниці, можна буде використовувати для будівництва різних споруд, будинків. З таких блоків вже реалізуються проекти у різних країнах. У Вінниці виготовлятимуть три види блоків: зовнішні, внутрішні та для даху. Сировину використовуватимемо з Німеччини, технології з Європи та США. Серед переваг Вінниці, які місця розташування заводу, - те, що вона знаходиться близько до Європи. Це важливо, адже продукція йтиме на експорт. На заводі плануємо створити інфраструктуру для працівників, буде можливість для підвищення кваліфікації співробітників», - розповів власник ТОВ «ТІСІЕС УКРАЇНСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» Джоао Педро Де Олівейра Феррейра Де Араужо

Під час зустрічі заступник міського голови Андрій Очеретний передав вітання від міського голови Сергія Моргунова. 

«На сьогодні у Вінниці є три індустріальних парки. І дуже приємно, що два з них вже на різних стадіях реалізації. Сподіваємося, що вам буде легко у Вінниці вести свій бізнес і ви досить швидко зможете побудувати свої виробничі потужності для виходу на заплановані параметри, – каже Андрій Очеретний. – Після будівництва заводу там працюватиме більше 200 вінничан».


Теги: заводи

Переглядів: 3241
Поширень: 0

Останні новини