Служба у справах дітей шукає кандидатів у батьки

Вихованці дитячих інтернатних закладів мріють, що колись до них завітають дорослі і скажуть: «Збирайся, дитинко, поїдемо додому. Ми — твої батьки».

Прийомну сім’ю може створити як окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, так і сім’я. Вони можуть взяти на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У дитячому ж будинку сімейного типу спільно проживають з батьками-вихователями та виховуються не менш як 5 дітей цієї категорії. Найбільше ж може бути на вихованні 10 дітей.

Порядки створення прийомної сім’ї та дитячого будинку сімейного типу і влаштування в них дітей регулюються відповідними постановами Кабінету Міністрів України.

Якщо Ви відчуваєте бажання розділити любов з дитиною, що залишилися без батьківського піклування, хочете зробити їх життя щасливішим та подарувати сім’ю. Звертайтесь до служби у справах дітей Вінницької міської ради з питань усиновлення, опіки, створення прийомної сім’ї чи дитячого будинку сімейного типу згідно з графіком прийому громадян працівниками служби за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, або за телефонами тел. 65-10-74, 50-90-61.


Теги: діти

Переглядів: 3675
Поширень: 0

Останні новини