Час вибирати гриль

Приготування на грилі - одне із найприємніших літніх задоволень, що відіграє важливу роль у приємних посиденьках на задньому дворі, днях народження та сімейних вечорах. Якщо ви шукаєте новий газовий гриль переходьте на https://grillex.com.ua/category/grills/gas-grills. Компанія Грілекс пропонує широкий вибір саме такої продукції. 

Важливо визначитись, який саме тип грилю має стояти на задньому дворі вашого будинку. Здебільшого розрізняють наступні типи грилю:

вугільний, газовий,  електричний, комбінований.

Кожен тип гриля має унікальні переваги. В останні роки популярність альтернатив барбекю на основі вугілля зросла завдяки перевагам для здоров'я електричного або газового грилю, порівняно з вугільним аналогом. Фактично деякі багатоквартирні будинки забороняють приготування гриля в межах 50 метрів від приміщення через канцерогенні викиди деревного вугілля, що відіграє велику роль у зростанні використання електричного та газового грилів.

Але якщо ви проживаєте у приватному будинку, то для вас гриль на вугіллі може стати також хорошим варіантом. Все залежить від ваших особистих уподобань. Можливо ви віддасте перевагу смаку їжі приготованій на електричному або газовому пристрої або отримати більше задоволення від приготування на вугіллі.

Коли ви думаєте про грилі, ви можете уявити традиційне барбекю на вугіллі. Історично склалося так, що вугілля є найбільш популярним вибором для гриля, але останніми роками популярнішими стали варіанти, що працюють на газу та електриці.

Газові грилі

Сьогодні найпоширенішим вибором є газові грилі. Чому люди віддають перевагу газовим грилям ​​електричним або вугільним альтернативам?

Газові грилі поєднують у собі риси обох світів, надаючи сильний аромат диму та зручність електричного барбекю. Працюючі на природному газі або пропані, вони виробляють сильне гаряче полум'я, яке обпалює м'ясо подібно до деревного вугілля.

Крім того, газові грилі можуть мати додаткові функції, які роблять їх привабливішими, ніж їхні конкуренти. Газові грилі можуть пропонувати бонуси, такі як коптильні, бічні пальники та багато іншого. Ви також отримуєте більший контроль над температурою. У Вінниці придбати такий гриль можна у фірмовому магазині  https://grillex.com.ua/cities/vinnicka-oblast. Як і у випадку з деревним вугіллям, для такого пристрою потрібен простір. Вони створюють багато тепла і можуть бути заборонені на певній відстані від місць щільної забудови.

Водночас газові грилі зазвичай більші, ніж електричні або вугільні альтернативи. Для газових грилів потрібний балон із пропаном або підключення до природного газу, що обмежує їхню портативність. Грилі, що працюють на природному газі, зазвичай безпечніші, ніж грилі, що працюють на пропані, тому що у них немає підключення до зовнішнього резервуару, але як тільки вони підключені до газопроводу вашого будинку, ви не зможете легко їх переміщати. Тим не менш, їх легко запустити, і їм не потрібно 20-30 хвилин для розігріву, як барбекю на вугіллі.

Переваги газових грилів

    Пропонуйте більше можливостей, ніж вугільні або електричні грилі Надає їжі справжній смак барбекю Готує їжу швидко Не виділяє канцерогенів

Недоліки газових грилів

    Вимагають багато місця та можуть бути заборонені в деяких житлових комплексах Балони з пропаном можуть бути небезпечними Не переносні, якщо вони підключені до лінії природного газу Зазвичай більше за розмірами, ніж вугільні або електричні

Переглядів: 1730
Поширень: 0

Останні новини