У Вінниці цього року облаштують ще 10 локацій для занять фізкультурою

У Вінниці в 2022 році побудують 10 спортивних майданчиків біля навчальних закладів та у житлових масивах. Чим доступніша інфраструктура – тим більше вінничан займатимуться активним дозвіллям.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Шість спортивних зон з’явиться на території закладів освіти. А саме на території чотирьох шкіл - №5 на Богдана Ступки, №6 на вул. Стрілецькій, №19 на Старому місті, гімназії у Великих Крушлинцях, а також двох садочків у Вінниці - №14 та №60.

 

Також встановлять мультикомплекси для тренувань у різних районах громади: біля багатоповерхівки №185А по вул. Князів Коріатовичів, біля будинків №9Б та 9В по вул. Чехова, на вул. Карбишева у Сабарові, на вул. Гагаріна у селищі Десна.

 

«Що важливо – вінничани підтримують курс на здоровий спосіб життя. До створення нових спортивних та дитячих майданчиків долучаються на умовах співфінансування. Також спортивні проєкти вкотре стають переможцями «Бюджету громадських ініціатив». Це гарна тенденція: фізично активна громада – це здорова громада. З кожним роком ми збільшуємо муніципальні інвестиції на розвиток спорту», – каже Сергій Моргунов.


Теги: Спорт

Переглядів: 2503
Поширень: 0

Останні новини