Місту потрібні нові герої: як з'явилися Pj Masks

Впевненість у тому, що казкові герої в масках існують, і чари десь поруч, наповнює життя радісним очікуванням. Хто ж вони такі?

Дитинство — найщасливіша пора, коли можна розмовляти та дружити з казковими персонажами, брати участь в їхніх захоплюючих пригодах. Віртуальні друзі весь час знаходяться поруч із дітьми, наповнюючи навколишній світ неймовірно яскравими емоціями. Персонажі анімаційного серіалу «Герої в масках» (PJ Masks) знайшли втілення в реалістичних іграшках, у кожної з яких, відповідно до сюжету серіалу, є своє призначення та роль.

Діти, що творять дива

Неймовірна популярність серіалу PJ Masks, створеного за мотивами роману французького письменника Ромуальда Рачелло, пояснюється тим, що головні герої — це маленькі діти. Серед однолітків вони виділяються наявністю унікальних здібностей, що проявляються в нічний час. Удень Амайя, Коннор і Грег нічим не відрізняються від звичайних дітей, але в темний час доби все змінюється.

Одягнувши чарівні піжами, друзі вирушають рятувати світ. Вони стають недосяжними для ворога завдяки своїм унікальним талантам. Грег пересувається по стінах, як в'юнка ящірка, Коннор стає спритним і швидким, як кіт, а Амайя може літати безшумно, наче сова, і навіть здатна довго парити в повітрі. Уявіть собі, якими величезними можливостями володіють вночі маленькі чарівники, які прагнуть встановити справедливість, піддаючи себе величезному ризику!

Звичайно ж, героям доводиться боротися з дуже сильними ворогами, які загрожують світу! На їхньому шляху зустрічається і загадкова Місячна дівчинка, і підступний Ромео, який мріє захопити планету, і Нічний ніндзя, якому допомагає дюжина вірних слуг. У негативних персонажів теж є надздібності та проникливий розум, тому боротьба Добра зі Злом триває так довго! Але добро має перемогти зло, і маленькі чарівники прикладають для цього величезних зусиль. Головне — встигнути попередити чергові підступи темних сил протягом ночі, оскільки з першими променями сонця чарівний дар зникає.

Шанувальники кіноепопеї напам'ять знають улюблений серіал, особливості кожного героя, включаючи манеру розмови, одяг і риси характеру. Найчастіше вибір іграшки заснований на особистих симпатіях, але як же приємно бути власником усіх кіногероїв! Чим більше персонажів, тим легше придумувати різні сценарії, рольові ігри та постановочні сюжети. Не відмовляйте дитині в покупці, адже ігри найкраще розвивають уяву, кмітливість і уважність.

У чому особливість іграшок PJ Masks?

Фігурки анімаційних героїв виготовлені з гнучкого, екологічно чистого пластику та силікону. Розмір іграшок — 8–15 см, що дозволяє брати їх з собою в дорогу, в дитячий садок або на прогулянку. Висока деталізація та схожість з мультиплікаційними персонажами — відмінні риси всіх колекцій «Героїв у масках». У деяких фігурок обертаються кінцівки, повертається голова, згинаються коліна. У ігрових наборах зустрічаються від однієї до п'яти фігурок, до яких додаються автомобілі, предмети екіпіровки, різні аксесуари (як у серіалі).

Розробники дитячих іграшок за мотивами коміксів «Герої в масках» створили безліч комплектів, де присутні всі персонажі кінокартини, включаючи другорядних героїв, які відіграли певну роль у житті юних магів (Учитель, співак Джейден Х'юстон, хлопчик Кемерон та інші). Чим більше предметів, тим цікавішою буде гра. Набори можна збирати в колекції, а також використовувати персонажів у колективних іграх з конструкторами «Лего». Батькам буде цікаво побачити, яку багату уяву демонструє їхня дитина під час ігор і з яким величезним захопленням вона занурюється в таємничий світ фантастики!


Переглядів: 3730
Поширень: 1

Останні новини